Fem Pilota - Capçalera

Hui a Alzira màxima igualtat per a la final de ronda

Escala i Corda

Paco Durà/Massamagrell.

La final del primera ronda del Circuit Professional enfronta aquesta vesprada al trinquet d’Alzira dos equips que s’han mostrat molt forts en les eliminatòries prèvies, per la qual cosa el pronòstic és incert.

D’una banda tenim la parella de Puchol II i Santi, que en la semifinal va derrotar fàcilment al trio de León, Pere i Carlos, 60-20. I d’altra tenim el trio de Pererroc II (així s’anunciarà a partir d’ara Rodrigo, segons Val Net), Dani i Monrabal. Aquest equip també eliminà de forma rotunda a Soro III i Salva, 60-35.

Per tant, tenim hui dos finalistes que arriben avalats per bons resultats i cal esperar que la partida d’Alzira resulte equilibrada i emocionant, si s’atenen a la lògica.

Puchol II està cridat enguany a fer un bon paper en el Circuit i potser siga a hores d’ara l’escaleter favorit per guanyar el títol. Açò seria la consolidació definitiva del jugador de Vinalesa, després que l’any passat ja va quedar campió en la Copa Diputació.

També Pererroc II porta una trajectòria ascendent en els darrers mesos i pareix decidit a consagrar-se en l’escalafó professional. A més a més compta amb un mitger de molta classe com Dani. I un dels millors punters que xafa els trinquets; perquè Monrabal és jove però té moltes condicions per a ser una autoritat en la seua demarcació.

Per totes aquestes raons, pronòstic incert i esperem una final que deixe bon sabor als aficionats que ben segur acudiran hui al trinquet d´Alzira, on hi haurà un pròleg de joves promeses del raspall. I al voltant de les 18.30 hores, serà la final. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article