elmusa

Borbotó i Quart de les Valls finalistes de l’Edicom de Galotxa

Galotxa

Paco Durà/Quart de les Valls.
 
Els equips de Borbotó i Quart de les Valls s’han classificat per a la final de la Copa Edicom de galotxa, que es disputarà a Meliana el proper dia 14 desembre. I en juvenils la final també tindrà un equip de Quart de les Valls, que s’enfrontarà al de Massalfassar.
 
Al carrer València de Quart de les Valls, amb molt d’ambient, s’ha vist com l’equip local, Montesa, el Xato, Juan Antonio i el feridor Bervis, ha sigut netament superior a d’Albuixech (Lucha, Samuel, Samper i el feridor Carlos). I la victòria de Quart per 70-10 denota l’efectivitat d’uns i d’altres, encara que el resultat haja sigut massa significatiu, perquè Albuixech ha lluitat en la majoria de quinzes, encara que caigueren quasi sempre en contra seua.
 
Era d’esperar que els de Quart feren valer el seu millor coneixement d’un carrer, on els equips visitants, en general, no solen fer molts jocs. El feridor és peça fonamental i ací Bervis ha estat fenomenal. Com també els seus companys, cadascú en el seu lloc. Montesa ha brodat el joc i ha entusiasmat els aficionats, fins el punt que un d’ells li ha tirat la jaqueta després d’un quinze dibuixat. El Xato també ha alçat moltes ovacions. I Juan Antonio ha complit molt bé davant.
 
Front això els jugadors d’Albuixech, malgrat la seua brega i la seua classe, que sens dubte la tenen, no han pogut fer res, perquè tenien davant uns rivals més veterans que han tirat d’ofici i un carrer on solen caure la majoria d’equips, per molt bons que siguen.
 
Borbotó dona la sorpresa
 
Borbotó ha donat la sorpresa i ha eliminat Beniparrell, un equip que d’eixida era considerat un dels favorits a guanyar l’Edicom. Però Julián, Jose i Castelló han plantejat una partida amb molt d’encert. Davant Roberto, Herrera, Ponce i el feridor Toni.
 
I malgrat el resultat d’anada que fou de 70-55 favorable a Borbotó. Aquest equip ha arribat a 60 ‘tantos’, després que tots dos equips guanyaren sempre el joc del bot. Per això, els de l´Horta Nord s’han classificat merescudament per a la final, en la qual es veuran les cares amb Quart de les Valls. Una final que quasi ningú no esperava i que ha trencat molts pronòstics.


    

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article