Fem Pilota - Capçalera

Santi de Finestrat, triomfador de la partida de Vila-real junt a Genovés II

Escala i Corda

Paco Durà/Vila-real.

Genovés II i Santi de Finestrat han aconseguit la victòria esta vesprada al trinquet de Vila-real, davant Puchol II i Jesús, per 60 a 35.

Un duel que ha estat marcat per la proximitat de la final de ronda del Circuit Professional, que es jugarà el proper diumenge. Açò ha provocat canvis en el cartell. El primer anunci de la partida posava a Dani com a parella de Genovés, però ahir ja anunciàvem la baixa del mitger. El substitut semblava que anava a ser Pere, però finalment ha sigut Santi el que ha ocupat eixe lloc.

Precisament l'escalater de Finestrat ha sigut la figura de l'encontre, ja que ha tingut una actuació contundent, que ha esborrat a l'altre mitger Jesús. Per la seua part Genovés II ha estat en la bona línia de joc de les darreres jornades, i Puchol II no ha brillat como ho va fer en la semifinal del Circuit. Potser ha estat pensant en la final, però el ben cert és que la partida ha sigut un passeig triomfal per a Genovés II i Santi, davant la decepció dels seguidors del de Vinalesa, que esperaven més de la partida.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article