elmusa

Expectació màxima en les semifinals de la copa Edicom de Galotxa

Galotxa

Paco Durà.
 
Les partides de tornada de semifinals de la Copa Edicom de galotxa, que es juguen aquest dissabte, es presenten totalment obertes i amb una dosi relativa d’incertesa, després dels resultats de l’anada. Beniparrell i Borbotó per un costat; Quart de les Valls i Albuixec per un altre; i tots quatre aspiren a passar a la gran final del dia 14 a Meliana.
 
A Beniparrell el locals, Roberto, Herrera, Ponce i el feridor Toni esperen guanyar a Borbotó, Julián, José i Castelló, i que aquests no arriben a 60 tants, ja que el resultat anterior fou de 70-55 a favor de Borbotó. Sembla prou complicat per als de la pedania però Vicent Castelló ens diu que “està difícil però no impossible. Si Julián encerta en el bot, crec que tenim possibilitats, encara que ells són favorits. Però anem a per totes”.

Roberto, per la seua part, confia guanyar i passar a la final “perquè –diu- allí ells ens feren prou de mal per la ferida de Castelló. I espere que ací no tinga la mateixa habilitat, perquè tots els feridors fora de sa casa, baixen prou. Tenim un bon equip i anem a per la victòria”. També afegeix que en l’altra semifinal veu favorit a Quart de les Valls, “però mai se sap”.

Al carrer València de Quart de les Valls es disputa l'altra partida important, en la qual Montesa, el Xato, Juan Antonio i el feridor Bervis, necessiten guanyar i que Albuixec (Lucha, Samuel, Samper i el feridor Carlos) no arribe a 50 tantos, ja que en l’anada guanyaren aquests 70-45.

A Quart confien passar a la final “perquè –diu Bervis- ací ningú ens ha guanyat quasi mai i són pocs els qui apleguen a 50 tantos”. I el capità, Juan Antonio, assenyala que “si juguem normal i no ens afecten els nervis, devem passar l’eliminatòria, encara que no hi ha que confiar-se mai”.

El feridor d´Albuixec, Carlos diu que ells també pensen arribar a 50 tantos, si bé reconeix que “serà molt complicat, perquè en eixe carrer no guanya ningú, però la pressió la tenim els dos equips i dependrà molt de a qui li afecte més aquesta circumstància”.
 
Així que tot està preparat per a una jornada d’emocions fortes i l’horari de les partides en els dos llocs serà a les 15.45, ja que no es pot jugar amb llum artificial. El problema és que l’oratge amenaça i als dos pobles es juga al descobert. En tal cas, s’haurien d’ajornar les partides al dissabte següent.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article