elmusa

Puchol II i Genovés II disputen un duel de luxe al trinquet de Vila-real

Participa

Paco Durà.

Este divendres l'afició té un cita amb la partida especial que el trinqueter Pepe Mezquita ha organitzat al trinquet de Vila-real. Un cartell de primer nivell on s'enfronten dues de les tres primeres figures de l'escala i corda a nivell d'escaleters, com són Genovés II i Puchol II.

Tots dos estaran acompanyats, respectivament, per Dani i Jesús, dos mitgers també dels millors, per la qual cosa la partida es presenta força atractiva i cal esperar una bona resposta per part de l'afició.

Genovés II ha demostrat en les darreres jornades que ha tornat a ser el gran jugador que era abans de patir una delicada lesió, de la qual es veu completament recuperat. I Puchol II no cal dir que es troba també en un gran moment de joc. Per altra banda, el duel significa el primer retrobament dels dos jugadors després dels desafiaments que jugaren fa poc al Nou Trinquet de Guadassuar. Açò significa que la partida de Vila-real pot ser una espècie de revenja per veure el desempat, ja que els desafiaments els guanyaren un cadascú.

Tampoc hem d'oblidar que Dani i Jesús han demostrat en les seues darreres actuacions al Circuit Professional que es troben en bon moment de joc. Així doncs, tot apunta a que demà es pot veure un gran espectable al trinquet de Vila-real.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article