Fem Pilota - Capçalera

Rodrigo, Dani i Monrabal, finalistes de la primera ronda

Rodrigo, Dani i Monrabal, finalistes de la primera ronda del Circuit Professional

Escala i Corda

Paco Durà/Massamagrell.

Rodrigo, Dani i Monrabal s'han classificat per a la final de la primera ronda del Circuit Professional d'escala i corda, al guanyar Soro III, Salva i el feridor Pedrito per 60-30.

El resultat reflexa el que ha passat al trinquet “Tio Pena”, on des del primer quinze (començaven en iguals a 15 tantos), el trio ha anat a per totes sense la més mínima concessió. Semblaven tres "feres" que es menjaven a les seues víctimes, Soro III i Salva, les quals es defensaven com podien, però es veia que ho tenien molt complicat.

El trio ha prés la mida al trinquet de tal manera que anara on anara la pilota sempre hi havia un braç de Rodrigo i els seus companys, per fer-la anar amb molta més violència de la que portava. Soro i Salva s'esforçaven, sí, però en poques ocasions jugaven la pilota amb avantatge.

Rodrigo la passava sempre i la tornava quasi sempre amb força i agilitat. Dani ha estat en pla magistral, col·locant la vaqueta sempre en el lloc precís, donant tot un recital. I davant, Monrabal ha fet una demostració de com jugar i amagar la pilota a les caretes sempre amb la pitjor de les intencions per al rival.

Per tot això, el resultat de 60-30 deixa a les clares la superioritat del trio, perquè, n'hi ha que dir-ho tot, la partida ha estat molt condicionada per la prohibició de dur la pilota a les galeries. I si eixa arma tan poderosa, li la lleven a una figura com Soro III, li resten almenys un cinquanta per cent d'efectivitat. Segurament, per això, no ha sigut l'escaleter dominador i potent d'altres vegades. I com Salva tampoc ha pogut quasi mai imprimir potència a la seua volea, la partida ha sigut un voler i no poder d'una parella debilitada per les condicions de la competició. I un trio que jugava a favor del vent i sempre amb l'avantatge de rematar les jugades, ja que en els quinzes en que s'ha pilotejat més, també s'ha vist que tenien les de guanyar tres contra dos.

Ara Rodrigo, Dani i Monrabal disputaran la final de la primera ronda del Circuit Professional al guanyador de demà a Guadassuar. S'enfronten Puchol II i Santi de Finestrat a León, Pere i Carlos. La final serà el proper diumenge al trinquet d'Alzira, a les 18.30 hores.

Comentaris

juan monrabal valencia
1.

Refrendar per la meua part lo dit per l'amic Durá. Així i tot, dir que tant Soro com Salva no deixat caure els braços en cap moment a pesar de que havia per enviar al del trío a fer punyetes perque han jugat els tres una animalá. En romá paladí "no hi havia on ferse.la quince de cap de forma". Si ttallaba l'arreplegaba Monrabal i la fea mig quince, si busca llevar-la a Dani (que jugat com a mestre) apareixia el zurdet sotant riflaes.. Ye, un engorro de partida pa la parella.

Comenta aquest article