elmusa

Puchol: 'Veig molt fort el trio de León per a la semifinal'

Escala i Corda

Paco Durà/Guadassuar.

El Nou Trinquet de Guadassuar acollirà demà, dimecres, la segona de les semifinals del Circuit Professional. En primera ronda s'enfronten Puchol II i Santi de Finestrat contra el trio de León, Pere i Carlos, en una pugna que començarà al voltant de les 18 hores.

Es tracta d'un altre compromís de primer nivell per vore qui passa a la primera de les finals del Circuit. I el pronòstic és incert, després de vore la gran igualtat que està present en totes les partides disputades fins ara en la competició.

Puchol II confirma esta impressió i diu que "jugar contra trio en este torneig, amb les galeries prohibides, no és gens fàcil per a una parella. Divendres vaig vore al trinquet de Genovés el trio de León i crec que tindrem una partida molt renyida".

Tot i això, el de Vinalesa assenyala que després de la pimera partida que jugaren al trinquet de Xàbia ell i Santi, veu les coses amb prou optimisme: "Feia molt de temps que Santi i jo no jugàvem junts i ens vàrem compenetrar molt bé. Cadascú jugava la seua i quedí molt satisfet, perquè Santi féu molts quinzes i en conjunt les coses ens anaren molt bé".

Puchol II, per tant, espera que "la partida de Guadassuar ens vaja bé. És un trinquet on em trobe a gust, perquè és ràpid, i confie en què es veja una bona partida, al nivell de totes les que s'han disputat, perquè és una competició en la qual totes les partides han sigut emocionants i apunta que hi haurà un gran equilibri entre tots els equips".

Per part del trio, l'escaleter de Genovés, León, veu la partida "molt dura". I entén que "a Puchol II, si li toques els caps, estàs perdut. I Santi està ara molt bé per a jugar. Per tant, haurem de lluitar i fer les menys errades possibles. És cert que un trio, jugant amb les galeries privades, pot tenir més avantatge des del punt de vista del desgast físic, però tenim enfront una parella molt difícil i vorem qui pot més".
 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article