elmusa

Les finals de Frontó Individual es disputaran a Xest

Frontó

PilotaVeu/Xest.

Hui 25 de novembre es presenten tots els finalistes de les distintes categories del Campionat Autonòmic de Frontó Individual a l’Ajuntament de Xest. Precisament al frontó Baró de Xest es disputaran totes les finals de les set categories existents en aquesta modalitat.

Les dues primeres finals es disputaran hui mateix. A partir de les 20.30h Carlos Costa del CPV Beniparrell i Julio del CPV Vinalesa es disputaran la primera final. En semifinals Carlos va superar Rubén de Massalfassar i Julio per la seua part va poder accedir a la final després d’enfrontar-se a Paco de Meliana, que no va poder disputar la tornada per lesió i així el de Vinalesa va poder accedir directament a la final de hui.

La final de segona categoria enfrontarà Higinio, del CPV Massalfassar i Canelles del CPV Meliana. Aquestos dos jugadors ja es van enfrontar en la fase de grups i cadascú va aconseguir una victòria, per la qual cosa s’espera màxima igualtat.

Les altres finals de segon, tercera i quarta categoria es disputaran el cap de setmana. Isaac del CPV Almussafes i Jaime del CPV Quart de Poblet lluitaran per conquerir el títol en la segona categoria, on sembla que Jaime parteix com a favorit per la contundència amb què ha arribat a la final.

La tercera categoria compta amb Jesús del CPV Alcublas i Marcelo, del CPV Casinos. Jesús va haver de remuntar en el seu frontó per accedir a la final, mentre que Marcelo es va imposar tant a casa com a domicili a Javi d’Almussafes.

En quarta categoria podrem veure Toni del CPV Moixent i Xavi del CPV Godella, que és considerat favorit per haver fet una esplèndida fase de classificació isemifinal on ha aconseguit guanyar totes les partides que ha disputat.

Serà diumenge quan arribe el plat fort de les finals del Frontó Individual, on es disputaran els títols de primera categoria i d’especial. La final de primera categoria la disputaran, a les 10.30h del matí, Dani del CPV Almussfaes i Ximo del CPV Almenara. Aquest últim arrosega un esquinç que esperem no li impedisca jugar amb garanties la final. Dani, per la seua part, arriba en bon moment de forma, després de derrotar Fran de Quartell en semifinals.
 

Fotografia: Federació de Pilota Valenciana

I per últim la final més esperada la podrem gaudir a partir de les 12.00h, i serà la que enfrontarà Pasqual de La Pobla contra Adrian de Quart de Poblet, els quals repeteixen com a finalistes d’aquesta edició. Els dos jugadors arriben a la final en un gran moment de joc, ja que han superat les seues respectives semifinals imposant-se clarament els seus rivals. El precedent de 2013 va tindre com a campió Pasqual, així que enguany voldrà aconseguir el seu 4t títol del campionat Individual, mentre que Adrian aspirarà a destronar Pasqual per convertir-se en el nou campió de 2014.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article