Fem Pilota - Capçalera

Emoció assegurada a Massamagrell per un lloc en la final de 1ª ronda

Escala i Corda

Paco Durà/Massamagrell. 

El trinquet ‘Tio Pena’ de Massamagrell acollirà hui dimarts a partir de les 16 hores la primera de les semifinals del Circuit Professional d´escala i corda. Soro III i Salva s’enfronten al trio de Rodrigo, Dani i Monrabal. Un cartell que alça prou expectació després de l’emoció de les confrontacions de la primera ronda.
 
De cara a la pugna de Massamagrell, el mitger Dani, el més veterà dels cinc, es mostra esperançat en aconseguir un bon resultat, encara que respecta molt la parella, en la qual està l´actual campió individual, Soro III.
 
Aquest últim diu que la partida es presenta “complicada perquè un trio contra una parella, amb les galeries privades en un trinquet noble com Massamagrell, és prou difícil amagar-la perquè no te la tornen. Però intentarem, Salva i jo, emprar les nostres armes, que no són altres que la constància i vore la forma de passar sempre la pilota sense cometre moltes errades. Estes partides es determinen, moltes vegades, per caure de la part del que fa menys errades”.
 
‘Tenim molta il·lusió tots, sobretot al principi, però açò és molt llarg. De moment, tenim davant un trio molt compensat, amb un escaleter esquerrà, Rodrigo, que té molta pegada. Dani té molta classe, dóna la pausa i la seua experiència és un factor important. I davant, Monrabal, jove, i amb molt bones condicions. Així i tot vorem si els guanyem i es veu una bona partida’.
 

Soro III i Salva. Fotografia: Paco Durà
 
 
Per part del trio, el mitger Dani afirma que ‘açò només ha fet que començar i pel que fa al nostre equip, hem tingut un bon inici i ens hem acoblat prou. La partida contra el campió Soro i Salva no serà fàcil, però si Rodrigo la fa botar, Monrabal i jo intentarem lluitar per tancar els quinzes’.
 
‘Amb les galeries prohibides –afegeix- un trio sempre té més possibilitats; però guanyar el campió individual i més al seu trinquet no serà fàcil. Ara tots els equips tenim un plus de motivació per arribar lluny en el campionat i tot fa pensar que la partida resultarà bona, com les que s´han jugat fins ara’.

I en el plànol individual, Dani diu que, després d’haver estar varies setmanes sense jugar per motius personals, ‘poc a poc, vaig agafant el ritme i espere estar al cent per cent molt prompte’.


Dani jugant. Fotografia Paco Durà


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article