elmusa

Albuixech i Borbotó s’avancen en les semifinals de l’Edicom de Galotxa

Galotxa

Paco Durà/PilotaVeu.

L’equip d´Albuixech (Lucha, Samuel, Samper i el feridor Carlos) ha guanyat a Quart de les Valls (Montesa, el Xato, Juan Antonio i el feridor Bervis), per 70-45, en una pugna prou renyida, en la que els de casa han anat sempre per davant tres o quatre jocs. L´equip de Quart ha reaccionat en la recta final i ha estat prop d´anivellar el marcador amb 50-40, però no ho ha aconseguit.
 
Els jugadors de Quart, malgrat tot, creuen que podem remuntar el resultat en el seu carrer, on poques vegades perden. El president, Juan Antonio manifestava que: "al nostre carrer podem superar el resultat, si estem bé i ens atenem als precedents de jugar a casa".
 
Els d´Albuixec també diuen que "anirem a Quart amb tot i disposats a passar l´eliminatòria, encara que sabem que serà  complicat".
 
Per la seua part, Borbotó (Julián, José i Castelló) ha guanyat al Beniparrell (Roberto, Herrera, Ponce i el feridor Toni) per 70-55. Beniparrell ha tingut avantatge de 10-30, però Borbotó ha fet la remuntada i açò li dona molta moral per a superar l´eliminatòria, segons comenta Castelló:  "Està tot per decidir, i anirem amb molta il·lusió per passar a la final. Sabem que serà difícil, però després de la partida no ho veiem impossible”.
 
Els finalistes es decidiran el cap de setmana que ve en les partides de tornada de les semifinals.  

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article