Fem Pilota - Capçalera

Espectacular inici de la XXIV Lliga Professional d’Escala i Corda

Escala i Corda

PilotaVeu/Genovés. 

León, Pere i Carlos guanyen 60-55 Miguel i Raül en un gran inici  de la Lliga Professional d’Escala i Corda. 

Aquesta vesprada a Genovés ha començat la lliga professional d’escala i corda, i hi ha que veure de quina manera ho ha fet; amb una partida espectacular iguals a 55, en la que s’han enfrontat Miguel i Raül (Ajuntament de València) contra  León, Pere i Carlos (Ajuntament de Pedreguer- más y más)

El trinquet ha reflectit un bon ambient, en part gràcies a que abans de la partida s’ha realitzat un homenatge a Àlvaro al museu i la presentació dels 8 equips participants al mateix trinquet.
 

Presentació dels 8 equips protaginistes de la Lliga 2014-2015. Fotografia: F.P.V

L’equip de León ha guanyat la davallada i a triat anar al dau, però per contra quan ha començat la partida els jocs anaven caient més fàcilment a favor de l’equip que estava al rest. Així amb continues igualades i un joc de gran qualitat, s’ha arribat a la igualada a 40. En eixe moment el trio ha tret dos jocs seguits i s’ha avançat 50-40, semblava que la cosa estava clara però la parella ha aconseguit igualar a 50, els blaus s’han tornat a avançar i han passat al rest, des d’on en teoria era més fàcil acabar la partida, però la parella no s’ha rendit i ha aconseguit la igualada a 55 i passar al rest. Aleshores els jugadors han rebut un més que merescut aplaudiment per part dels aficionats i s’han disposat a jugar l’últim joc de la partida que a més a més ha estat el més espectacular amb quinzes que semblaven fets però en els quals la pilota encara passava la corda varies vegades més. A la fi l’equip blau s’ha endut  triomf al tercer val i trenta i  “l’altre” i són els primers classificats per a la semifinal de la primera ronda.

Pròximes partides:

Demà dissabte la competició continuara als trinquets de Pelayo i Pedreguer, amb dos partides de màxim nivell. En el Cap i Casal, a partir de les 17:30 hores, jugaran l’equip de Soro III i Salva contra Genovés II i Jesús. En el trinquet de La Marina Alta, a partir de les 18:30 hores jugaren Rodrigo, Dani i Monrabal contra l’equip de Santi II, Javi i Tomàs II. La quarta ronda es tancarà en el trinquet de Xábia, el diumenge a partir de les 11:30 hores, amb la partida entre Puchol II i Santi, que s'enfrontaran a  l’equip de Fageca i Félix.

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article