Fem Pilota - Capçalera

Raül decisiu per guanyar el desafiament a Guadassuar

Participa

Paco Durà/Guadassuar.
 
Genovés II i Raül, amb el feridor Pedrito, han guanyat el desafiament disputat hui al Nou Trinquet de Guadassuar, davant Puchol II i Fèlix, amb Oltra en la pedra, pel resultat final de 60-35.
 
Ha hagut molta gent i màxima expectació, com és habitual en aquest tipus de desafiament. S´han fet moltes travesses, perquè a més dels 3.000 euros que anaven d´eixida, s´estima que s´haurà travessat una quantitat similar o superior durant la partida.
 

Ambient a Guadassuar. Fotografia Paco Durà
 
Tanmateix, el desafiu no ha tingut l´emoció esperada i desitjada per l´afició, que ha pogut gaudir del bon joc dels dos equips fins a la igualada a 35 jocs. Però a partir d’ací, Raül, que ha sigut el més destacat dels quatre, s´ha agegantat i s´ha apoderat dels rival, sempre ben secundat per Genovés II, que també ha estat impecable. En conjunt els dos han superat Puchol II i Fèlix i sense que estos hagen estat mal, el ben cert  és que no han sigut tan contundents com els guanyador, d’ací que el resultat es puga considerar just i que la segona part del desafiu se n´haja anat ràpid.
 
En vista de que Genovés II i Puchol II estan ara empatats amb un desafiament guanyat cadascú, l´afició es pregunta si haurà desempat?

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article