elmusa

El frontó Baró de Xest reviurà la final del 2013

Frontó

PilotaVeu.

Després de les semifinals del XXVIIIé Campionat Autonòmic Frontó Individual –Trofeu President  de la Generalitat, Pasqual de la Pobla de Vallbona i Adrián de Quart de Poblet disputaran el pròxim diumenge 30 de novembre al frontó Baróde Xest l'esperada final.

Els dos jugadors han accedit a la final després de guanyar les dues partides de semifinals, tant l’anada com la tornada, on Adrian de Quart va véncer Alejandro de Paterna i Pasqual II va guanyar Adrian de Museros.
 

Fotografia: Federació de Pilota Valenciana

La final de la modalitat de les tres parets no és inèdita, ja que en l’última edició d’aquest campionat, la del 2013, al frontó d’Albal ja poguérem veure aquesta partida, on Pasqual va véncer Adrian i s'emportà així el seu 3r títol individual.

Per tant, aquesta vegada Adrian voldrà llevar-se l’espineta de l’any passat guanyant el seu primer títol del mà a mà a la màxima categoria, mentre que Pasqual II lluitarà per emportar-se el seu 4t títol del campionat que serà diumenge 30 de novembre a partir de les 11.30 al frontó Baró de Xest.
 
Pel que fa la resta de categories, el proper cap de setmana es jugaran la tornada de les semifinals.

Podeu vore els resultats i les partides pendents al següent enllaç: http://fedpival.es/pdf/competicions/pdf_4006.pdf

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article