Fem Pilota - Capçalera

L’escola de pilota d’Ondara triomfa en les finals d’One Wall

Participa

Diumenge passat, els xiquets de l'Escola Municipal de Pilota d'Ondara van disputar les finals autonòmiques d'One Wall, en la localitat de Massamagrell.

Al matí es van jugar les finals per parelles, en les que van participar quatre equips d'Ondara: Benjamí A (Xavi i Àlex), Aleví A (Andreu i Blai), Aleví B (Josep i Adrián) i Infantil A (Raül i Marc). L'equip Benjamí A d'Ondara es va alçar amb la segona posició de la seua categoria, aconseguint ser subcampió autonòmic.

A la vesprada es van disputar les finals individuals d'One Wall, en les que van participar Àlex i Xavi en categoria benjamí, i Josep i Adrián en Aleví. En categoria Benjamí la final la van disputar precisament els dos jugadors de l'escola municipal d'Ondara, Àlex i Xavi, que van aconseguir l'or i la plata, respectivament. L'entrega de medalles va comptar amb Paco Cabanes 'Genovés'.

Des de l'Escola Municipal de Pilota d'Ondara s'ha valorat la participació en esta competició com tot un èxit, i el Regidor d'Esports d'Ondara, José Miguel ha donat l'enhorabona als jugadors de l'Escola Municipal de Pilota d'Ondara i al seu entrenador pels seus excel·lents resultats en este campionat, que ve a sumar a la magnífica temporada que han protagonitzat plena de triomfs.

Escola de Pilota d’Ondara

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article