Fem Pilota - Capçalera

Puchol II i Fèlix guanyen el desafiament a Guadassuar

Participa

Jose Mª Gascó/Guadassuar.

Gran partida al trinquet de Guadassuar, quasi ple, sols quedaven alguns buits a l’escala i a la galeria del rest i després de més d’una hora i mitja de joc intens i de qualitat la parella s’ha fet amb la victòria pel resultat de 60-40.

Les travesses eixien blaves però els que primer han pegat han sigut els rojos que s’han avançat 25-15, després d’açò el trio ha reaccionat i ha fet tres jocs seguits, posant el marcador al seu favor 30-25. De nou la parella ha recuperat la iniciativa i s’han tornat a avançar 35-30. Ací ha vingut el millor joc de la partida amb diferència, un joc dels que justifiquen una vesprada, amb quinzes increïbles i oportunitat per a tots dos equips d’endur-se’l, a la fi ha caigut de part dels rojos i ja els ha donat un avantatge que el trio tot i no baixar mai els braços no ha pogut contrarestar.

De la parella han jugat els dos a un gran nivell i del trio destaquem a  Genovés II, que ha jugat molt tant amb la dreta com amb l’esquerra.

Abans del desafiament s'ha jugat una partida de raspall on  Sergio i Sanchis han guanyat 25-20  ha Marrahí i Roberto.          

Per al proper dimecres 19, Valnet ha anunciat un nou desafiament al mateix trinquet de 3000 euros d'eixida. Aquesta vegada Puchol II i Fèlix s'enfrontaran a Genovés II i Raül.                       

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article