elmusa

Definides les semifinals a l’Interpobles de Galotxa

Galotxa

PilotaVeu/València.

L’última jornada de la fase regular del campionat, deixa clar quins són els equips que passaran a les semifinals. Aquesta 38 edició es pot qualificar com “una de les més emocionants”, ja que no estava decidit el quartet que les disputaria fins l’últim segon.

En el primer grup, Quart de les Valls, acollit pel seu carrer i la seua afició, guanyava Foios i es consolidava en la primera posició. L’actual campió, Massalfassar, no va poder vèncer un Borbotó que jugava en casa i el resultat va ser de 70-45. Açò implica que passen a semifinals Quart de les Valls i Borbotó amb un empat a 17 punts i Massalfassar es queda fora amb 16 punts.

En aquesta jornada s’enfrontaven Beniparrell i Albuixech a casa d’aquests últims. Els de l’Horta Nord necessitaven guanyar per poder classificar-se per a semifinals i, així ho van fer. Van aconseguir la victòria 70-45, sense permetre’s perdre cap punt. Per tant, en el segon grup es dóna una situació de triple empat a 16 punts entre Beniparrell, Albuixech i Alfarp. Aquesta es resol per partides guanyades, ja que Beniparrell i Albuixech en tenen una més que els darrers.

Els encreuaments per aquesta fase enfronten: Quart de les Valls contra Albuixech i Beniparrell contra Borbotó. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article