Fem Pilota - Capçalera

Soro III i Javi guanyadors del VI Trofeu Diputació de Castelló

Escala i Corda

PilotaVeu/Borriana.

Gràcies al patrocini de la Diputació de Castelló al trinquet de Borriana s’estan realitzant bons trofeus de Pilota.

Ahir dilluns, el trinquet regentat per Dani i Mezquita va poder gaudir de dues partides d’Escala i Corda. En la primera de les partides s’anunciaven les parelles de Kevin i Néstor contra José Salvador i Martí, on la partida no va poder estar més igualada i al remat la formació de Kevin s’imposà per un ajustat 60 a 55.

Una vegada finalitzada la primera partida, que obria amb bon sabor de boca la vesprada, era l’hora del VI Trofeu Diputació de Castelló que enfrontava el vigent campió de l’individual, Soro III i Javi i el trio de Miguel, Raül i Carlos. El marcador final fou 60 a 40 per a la parella, encara que el trio va jugar molt a pilota i va lluitar fins a l’últim quinze de la partida, el marcador no reflexa la partida viscuda al trinquet de Borriana, ja que va ser molt igualada. Destacar el rest guanyador, Soro III, que va protagonitzar una gran partida.

El trinquet va presentar una bona entrada d’espectadors que gaudiren de dues bones partides i on es reflexà el treball que estan fent tant Mezquita com Dani per portar endavant un trinquet que poc a poc  va creixent.  
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article