Fem Pilota - Capçalera

Genovés II s’imposa a Puchol II en la final del trofeu Superdeporte

Escala i Corda

Paco Durà / València.
 
La final del Trofeu Superdeporte no ha tingut l´emoció esperada, en un trinquet Pelayo que hui ha recobrat prou l´ambient de les jornades importants, amb tota l´escala plena i les llotgetes, una imatge que caldria vore més sovint en un trinquet tan emblemàtic.
 
Genovés, Raúl i Nacho s´han endut el trofeu davant Puchol II, Javi i Héctor III amb la victòria de 60-45 per a Genovés i els seus companys més el feridor Oltra, que han sigut millors que els rivals.
 
El trio de Puchol II s’ha trencat des del principi pel mig, on Javi ens ha donat hui la d’arena. I no és la primera vegada que passa amb el jugador de Massalfassar. Potser tinga a vore amb que la partida tenia les galeries prohibides i que Javi no s’haja acoblat a jugar d´esta manera.
 
El ben cert és que des dels primers jocs s´ha vist com tots els quinzes en els que els mitgers es tornaven varies vegades la pilota, a la fi, quasi sempre acabava amb quinze magistral de Raúl (el millor) o en errada directa de Javi. També es notava que Héctor II no podia fer massa davant uns rivals molt entonats.
 
Si açò afegim que Genovés també ha estat a gran nivell, es comprendrà que Puchol II, que ha tingut una excel.lent actuació, ho tinguera molt complicat sempre.
 
Així, el marcador, després de la igualada a 25, s´ha disparat a 50-25 a favor del trio roig, mentre els seguidors de Puchol (els “pucholfans” mai fallen) esperaven la reacció dels blaus, que s´ha produït un poc tard i no amb la contundència necessària.
 
Tot i això, Puchol ha recuperat terreny i dels 55-35 hem passat al 55-45 i Puchol al dau. El que feia possible encara la remuntada o almenys la igualada. Però no ha pogut ser, perquè Genovés, que ha fet una partida molt bona, s´ha imposat des del rest en el joc següent i tirava per terra les il·lusions del seguidors de Puchol, que tenia de feridor a Pedrito.
 
En la llotgeta va presenciar la partida i va saludar al principi al jugadors, el director del diari Superdeporte, Julián Montoro, patrocinador del torneig, que un anys més ha estat al costat de la pilota.
 
D'esquerra a dreta: Hector II, Javi, Puchol II, Julian Montoro, Fredi, Nacho, Raül i Genovés II. Fotografia Paco Durà
 


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article