elmusa

Gran festival de Raspall a Piles

Participa

Sí eres aficionat a la Pilota Valenciana aquest dissabte dia 8 de novembre tens una cita al Trinquet Municipal Ciscar de Piles, on a partir de les 16.30 de la vesprada podràs gaudir de dues magnífiques partides de raspall entre les màximes figures de l’especialitat.

En la primera partida s’anuncia un desafiament de 1.000 € d’eixida on la peculiaritat és que s’enfronten dos rests contra dos mitgers. Per un costat tenim a dos dels mitgers que més pegada tenen Brisca i Canari, que intentaran, gràcies a la seua forta pegada, guanyar els dos rests, Ricard i Moncho, que tindran en traure i  en la defensa del punt, ja que són dos dels rests més jugadors de l’actualitat, com a millors armes per a fer-se amb la victòria. 

Després del desafiament tindrà lloc una espectacular partida entre els quatre millors jugadors de la modalitat. Per un costat el número u indiscutible Waldo, que estarà acompanyat per Moro, un jugador que porta més de 20 anys jugant a un bon nivell i que està considerat un dels millors mitgers de la història, mentre a l’altre costat tindrem Moltó, el més jove de la vesprada, que ve de guanyar el I Campionat d’A mà pilota i que porta ja un temps jugant a un bon nivell, jugarà amb Coeter II, sens dubte el millor mitger de l’actualitat i el vigent campió de l’individual.

Per tant, dissabte a partir de les 16.30 de la vesprada teniu una cita al Trinquet Municipal Ciscar de Piles. 
 


A Mà Pilota

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article