Fem Pilota - Capçalera

El trio de Puchol II i el de Genovés II, a la final del Superdeporte

Escala i Corda

PilotaVeu/Guadassuar.

El trinquet de Guadassuar va decidir qui acompanyarà el trio de Puchol II, Javi i Hèctor en la final del Trofeu Superdeporte que es disputarà al Trinquet de Pelayo el dissabte 8 de novembre.

Després de dues semifinals molt paregudes respecte al marcador, són dos trios els que configuren el cartell de la final del Trofeu Superdeporte d’aquest any. La primera de les semifinals va tindre lloc a les comarques del Nord, al trinquet de Borriana, on el passat dilluns s’enfrontaren dos trios. Per una part, la formació del flamant campió del mà a mà, formada per Soro III, Jesús i Carlos  que va perdre davant de Puchol II, Javi i Hèctor II per 35 a 60.

Amb la tranquil·litat d’haver fet una bona feina, l’equip capitanejat per Puchol II esperava rival per a la final, i la contra eixia de la partida del dimecres a Guadassuar on l’equip de Fageca, Félix i Hèctor II no va poder superar el trio de Genovés II, Raül i Nacho, al remat 40 a 60 per al trio de Genovés II.

En la segona semifinal es va vore un Genovés II molt centrat i que va agafant la seua millor forma a poc a poc, mentre que el seu mitger, Raül, ja va demostrar al Trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta que travessa un bon moment de forma i que està disposat a donar guerra assolint un nivell a l’abast de molt pocs. Respecte a la parella, dir que va jugar a un bon nivell, però que no va poder fer res davant del trio que va jugar molt compenetrat durant la partida i que van estar molt ben acompanyats pels feridors, tant Pedrito per a l’equip roig com Oltra per als blaus feren una bona vesprada fent quinzes des de la pedra.  Els feridors i la condició de galeries prohibides, feren que la partida es decantara a favor del trio.

Per tant, per al pròxim dissabte dia 8 a Pelayo, tindrà lloc la gran final del Trofeu Superdeporte, que enfrontarà els trios de Puchol II, Javi i Hèctor II contra Genovés II, Raül i Nacho. 

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article