Fem Pilota - Capçalera

L'Ajuntament de Massamagrell homenatja Soro III

Escala i Corda

Paco Durà/Massamagrell.

L'Ajuntament de Massamagrell ha oferit una recepció oficial al Campió Individual d'Escala i Corda, Soro III, per a celebrar la consecuió del títol, que ha guanyat per tercer any consecutiu, després de vèncer Fageca en la final disputada al trinquet de Montcada el passat dia 26.

A l'acte celebrat al Saló de Plens de l'Ajuntament han acudit, a més de l'alcalde, Miguel Bailach, regidors de tots els grups municipals; Pedro López, vicepresident de la Federació; Fredi, en representació de Val Net; els familiars de Soro; propietaris del trinquet de Massamagrell, així com membres del club de pilota local.

L'alcalde ha posat de relleu l'èxit inqüestionable de Soro, que per tercer any consecutiu ha sigut el millor del Campionat Individual i ha ressaltat que “açò és una fita que molts pocs jugadors han aconseguit”. També ha assenyalat les virtuts de Soro III com a jugador i membre d´una nissaga emblemàtica de la pilota en el poble i ha desitjat que l'any vinent Soro III puga conquerir de nou el trofeu individual.
 

Soro III a l'Ajunament de Massmagrell mostrant el fris greg

Soro III ha agraït les paraules de l'alcalde i també ha recordat al seu company Salva, que tant ell com Pedro l'han entrenat en vespres de la final de Montcada. Ha mostrat la seua satisfacció pel títol però també ha confessat que ha sofert un gran desgast físic i mental, per la qual cosa diu que no sap si l'any que ve tornarà a participar en esta competició.

També ha parlat Pedro en nom de la Federació per destacar les virtuts de Soro III com a esportista i ha posat de relleu les moltes qualitats que ha demostrat durant tres anys seguits.
 

Soro III entrega una pilota a l'Ajuntament de Massamagrell

Per acabar Soro III ha regalat a l'Ajuntament una pilota que ha gastat per entrenar-se en els darrers anys i que per això li té molta estima.  L'alcalde per la seua part ha fet el lliurament d´una placa com a reconeixement pels mèrtis del jugador de la localitat.
Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article