Fem Pilota - Capçalera

Sella, de nou campió de la Lliga de Perxa

Ratlles

PilotaVeu/Benifallim.

Després d’un intens diumenge de pilota, Sant Vicent, Mutxamel i Sella campions de tercera, segona i primera categoria de perxa, respectivament.

Aquest diumenge hem gaudit de la festa de la pilota al poble de Benifallim on s’han disputat les finals de les categories de Perxa. En tercera categoria, el jove equip de Sant Vicent ha guanyat l’equip de Benifallim, club amfitrió de les finals, per 10 a 5. En segona, l’equip de Mutxamel ha guanyat Sella per 10 a 6. I en la màxima categoria, Sella s’ha imposat 10-7 a Benimagrell.

En la final de tercera San Vicent ha guanyat l’equip local per 10-5. Després d’un inici molt igualat l’equip de San Vicent s’ha distanciat en el marcador fins acabar guanyant de forma merescuda. Els joves jugadors han lluitat cada quinze i han tingut menys errades que Benifallim. Primer títol per a San Vicent. Si mantenen aquesta il·lusió per la pilota i van pujant el nivell els podrem veure en moltes finals els propers anys.

En la final de segona, la formació de Mutxamel ha guanyat a Sella per 10-6. L’equip de Sella arribava per tercer any consecutiu a la final de la segona categoria de perxa. A pesar del bon inici dels sellards que s’han col·locat per davant 2-1, no han pogut en cap moment desplegar el bon joc que han fet al llarg de tota la lliga i que els va permetre acabar primers. Ni al dau ni al rest han jugat bé i, a poc a poc, Mutxamel ha anat sumant jocs fins col·locar-se en un aclaridor 4-9. Els de Sella han tingut una petita reacció fent dos jocs més, deixant el marcador final en 6-10 per a Mutxamel que l’any vinent jugarà en primera categoria. Mutxamel ha mostrat un bon nivell i major regularitat que Sella en la final.

A les dos primeres finals del dia, dos equips de l’Alacantí han guanyat els títols a una modalitat històricament dominada pels clubs de la Muntanya ( Comtat, Alcoià...), I encara restava jugar a Benimagrell que si guanyava haguera portat les tres copes cap a les comarques del Sud.
 

Foto: Antonio Pérez

De vesprada, un carrer ple de gom a gom ha gaudit d’una gran partida entre l’equip de Sella i Benimagrell, que arribava a la seua tercera final consecutiva. Sella ha tingut un inici fulgurant posant un 4-1 en el marcador. Tot i això, Benimagrell no s’ha vingut avall i ha igualat la partida 6-6. A partir d’aqueix moment, els de Sella han controlat de nou la partida, amb grans pilotades, fent ratlles importants, i jugant a un gran nivell tots tant al dau com al rest. Resultat final de 10-7. En tot moment, s’ha vist els dos equips molt motivats i ficats en la partida. A més a més, els dos equips han estat recolzats per les seues aficions que han gaudit i animat sense parar durant tota la partida.

Sella guanya a Perxa per segona temporada consecutiva. Amb aquest, el club de la Marina aconsegueix el seté títol i es converteix en el club més llorejat de la modalitat. Una vegada més, cal ressaltar la tasca realitzada pel club i el nivell de joc dels seus jugadors que han aconseguit tenir representació de primera fila en totes les modalitats en què participen.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article