elmusa

Rodrigo, Raül i Nacho Campions del Mancomunitat de la Ribera Alta

Escala i Corda

PilotaVeu/Alzira. 

Ahir diumenge la Pilota Valenciana també tenia una cita al Trinquet d’Alzira per tancar el Trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta, un trofeu ja consolidat en la modalitat d’escala i corda que amb la d’aquest any era la XII edició.

La prèvia a la final l’obria una partida de promoció on s’enfrontaven Francés i Víctor II contra Pablo II i Carlos, guanyant els primers per un ajustat 60-55. Després era l’hora per a la final del Mancomunitat.

El cartell enfrontava dos trios, per un costat Genovés II, Héctor i Carlos contra Rodrigo, Raúl i Nacho. Rodrigo i Raül venien de substituir ja en semifinals a Soro III i Javi que arrossegaven molèsties, i Nacho substituïa en la final a Tomàs II també per molèsties.

Ha sigut una molt bona partida on el públic ha pogut gaudir de més d’una hora i mitja de joc, on els sis jugadors ho han donat tot dins la canxa, on els dos equips han tingut possibilitats de guanyar la partida alternant-se en el marcador i amb iguals a 55 en l’electrònic l’equip de Rodrigo ha fet l’últim joc de la partida des del rest enduent-se la victòria. Destacar l’actuació del mitger de Godelleta, Raül que ha bordat la partida sent el millor de la vesprada.

Trofeu Superdeporte

Hui comença el Trofeu Superdeporte al trinquet de Borriana. En aquesta primera semifinal s'enfrontaran els equips formats per Soro III, Jesús i Carlos al format per Puchol II, Javi i Héctor II. La segona semifinal es jugarà dimecres a Guadassuar on Fageca, Félix i Héctor, s'nenfrontaran a Genovés II, Raúl i Nacho. La  final es disputarà dissabte 8 de novembre al trinquet de Pelayo.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article