Fem Pilota - Capçalera

Tot a punt per a la final del I Campionat A Mà Pilota

Participa

Al trinquet Ciscar de Piles es va jugar ahir per la vesprada la segona semifinal del Campionat A Mà Pilota i ja tenim els finalistes que acompanyaran a Ricard, Moro i Guillem a la final del pròxim diumenge.
 
El cartell anunciava a Moltó i Canari front a Pepe i Coeter. Dos equips que havien  demostrat un alt nivell de joc a les eliminatòries prèvies. La partida va començar igualada i el primer joc fou el més disputat de l’encontre. Va caure de la mà de Pepe i Coeter, però la reacció de Moltó i Canari no es feu esperar i aconseguiren tres jocs consecutius. Es demostrava el bon nivell de forma de Moltó i Canari que juguen molt compenetrats i centrats les seues partides. Desprès va caure el següent joc a favor de  l’equip de Pepe, però no fou  suficient i Moltó i Canari finalitzaren la partida 25 a 10.
 
D’aquesta forma passen a la gran final que es jugarà demà diumenge dia a 2 a partir de les 12.00 al trinquet Rovellet de Dénia que enfrontarà als equips de Moltó i Canari front a Ricard, Moro i Guillem. Abans d’aquesta partida hi haurà una partida de juvenils de l’escola de pilota de Dénia.
 
També volem assenyalar que a més de la final del diumenge, A Mà Pilota té prevista una extensa programació de partides per a aquest cap de setmana. Dissabte pel matí es jugarà una partida al carrer a Cocentaina dins de la seua Fira de Tots Sants. Per la vesprada, a partir de les 16:30, serà el torn per al trinquet Ciscar de Piles on hi haurà una primera partida de joves valors (Nalda i Cristian front a Pau i Antoniet) i desprès un autèntic luxe de cartell. Waldo i Brisca jugaran front a Punxa, Coeter i Borja. I el diumenge per la vesprada continuen les partides al trinquet municipal de Castelló de Rugat.

A Mà Pilota

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article