elmusa

L’Edicom de galotxa arriba a la seua penúltima jornada

Galotxa

PilotaVeu.

Aquest cap de setmana pot suposar conéixer el nom del primer equip que passarà a les semifinals de l’Interpobles de galotxa.

En el primer grup de la màxima categoria, s’enfronten en la partida de la jornada Massalfassar i Quarts de les Valls. Per a Quart de les Valls aconseguir els tres punts, suposaria estar classificat matemàticament per a semifinals ja que tenen 14 punts i els seus perseguidors més immediats, Massalfassar, en tenen 13. Per altra banda, Borbotó buscarà la possibilitat de fer-se un lloc entre els quatre millors equips de primera intentant aconseguir els 3 punts contra l’equip de Les Valls a Faura.

El segon grup encara està més disputat, ja que tenim un triple empat a 13 punts entre les formacions de Beniparrell, Alfarp i Albuixech. El primers  jugaran a domicili contra Montserrat i de segur que lluitaran pels tres punts que són imprescindibles per continuar en la disputa de la primera plaça. En la mateixa situació es troba Alfarp que visita Meliana. Ambdues formacions vénen motivades de la jornada anterior per les seues contundents victòries, en el cas de Beniparrell que va visitar Meliana (15-70) i Alfarp, que jugava en casa, davant Albuixech (70-15). El tercer classificat en aquest triple empat és Albuixech, que descansa aquesta jornada a l’espera dels resultats dels seus contrincants.

La gran igualtat entre els equips de la present edició ens farà esperar fins a l’última jornada per conéixer tots els equips que passaran a les semifinals. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article