Fem Pilota - Capçalera

Decidits els finalistes del Mancomunitat de la Ribera Alta

Escala i Corda

PilotaVeu/ La Ribera Alta.

El pròxim diumenge dia 2 al trinquet d’Alzira és disputarà la final del XII Trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta, on s’han classificat l’equip de Genovés II, Héctor i Carlos i l’equip de Rodrigo, Raül i Tomàs II després de guanyar les seues respectives semifinals.

Hem pogut observar dues semifinals molt distintes. La primera fou el passat dilluns al mateix trinquet d’Alzira. L’equip de Genovés II, Héctor i Carlos fou capaç de véncer Puchol II i Fèlix per un contundent 60-30. El trio es va mostrar molt compenetrat durant tota la partida i va saber traure major profit de les característiques d’un trinquet de grans dimensions com el d’Alzira, on si una parella vol guanyar un trio ha de jugar al màxim de les seues possibilitats.

Per altra banda, ahir a Guadassuar es disputava la segona semifinal en què Rodrigo, Raül i Tomàs II guanyaren Fageca, Santi i Hector II una partida molt disputada de principi a fi, igualant a 55 i jugant-se a cara o creu l’últim joc de la partida. Finalment, la moneda caigué a la banda de l’equip de Rodrigo que aconseguí així la victòria classificant-se per a la final del pròxim diumenge.

Una final a priori molt oberta i que presenta dos trios molt compenetrats que lluitaran per endur-se un dels trofeus més desitjats de la temporada. Trofeu que edició rere edició, s’ha convertit en un clàssic del circuit professional, i que arrossega  centenars d’aficionats cap als trinquets de la Ribera Alta. 


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article