Fem Pilota - Capçalera

Ricard, Moro i Guillem primers finalistes del I Campionat d’A Mà Pilota

Raspall

PilotaVeu/Castelló de Rugat.

Ahir a Castelló de Rugat va tenir lloc la primera semifinal del campionat d’A mà pilota on l’equip de Ricard, Moro i Guillem es va imposar al trio de Moncho, Miravalles i Brisca per un marcador de 25-5.

La postura estava a favor de l’equip de Moncho, que començava la partida al dau i després d’emportar-se un primer joc molt disputat, s’arribà a donar de 5 al seu favor. Però a partir d’aquest moment, l’equip capitanejat per Moro va saber refer-se i fer cinc jocs seguits, molt disputats però que a la fi acabaven per sumar al seu favor, i s'emportaren la partida i accedixen així a la final.

Per tant, la formació guanyadora esperarà al divendres per saber quin equip els acompanyarà en el cartell de la final del pròxim diumenge dia 2 a partir de les 12:00 al trinquet de Dénia.

L’altra semifinal tindrà lloc el pròxim divendres al trinquet municipal Ciscar de Piles, on s’enfrontaran  Pepe i Coeter II contra Moltó i Canari. D'esquerra a dreta: Miravalles, Brisca, Mocho, Ramon, Guillem, Moro i Ricard. Fotografia A Mà Pilota

 


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article