elmusa

Jordi, Sanchis i Leandro III nous líders del Macomunitat de la Safor

Raspall

PilotaVeu/Oliva.
 
Jordi, Sanchis i Leandro van guanyar 25-10 Sergio i Roberto ahir a la vesprada a Oliva.
 
El resultat de la partida no reflecteix com va ser de disputada. Tots els jocs van ser molt treballats i de la mateixa manera que van caure d’un bàndol podrien haver caigut de l’altre.
 
Després d’una igualada a 5, els blaus van aconseguir tres jocs consecutius: 20-5. Els rojos encara no es van donat per vençuts i van aconseguir encara un joc que reflectia millor el desenvolupament de la partida: 20-10. Però la intensitat del joc i el major desgast de la parella van facilitar el triomf del trio que va aconseguir fàcilment l’últim joc de la partida: 25-10.
 
Satisfacció general pel bon joc vist i perquè tots els jugadors van jugar tant com saben , i va ser molt.
 
Durant la partida prèvia, també de campionat, Caxu i Sidahmed van guanyar Ferran i Sagasta, per 25-5 en una partida que va començar molt igualada, però que va anar apagant-se a partir del quart joc.
 

Caxu realitzant la treta. Fotografia de Jose Tomé
 
La pròxima parada del campionat serà a Xeraco el diumenge dia 2, amb la penúltima jornada del campionat. S’enfrontaran en una primera partida Ferran i Sagasta contra Jeffry i Jaume II i en una  segona partida  Ian, Alberto i Tonet II contra Jordi, Sanchis i Leandro III.
 
Aquestes partides seran decisives per saber quins equips disputaran les finals del dia 16 a Bellreguard.  

Comentaris

Comenta aquest article