elmusa

Benifallim espera les finals de perxa de 2014

Ratlles

PilotaVeu/Sella. 

El proper diumenge 2 de novembre, la localitat de l’Alcoià de Benifalllim acollirà les finals de la Lliga de Perxa 2014. Es jugaran les finals de tercera, segona i primera categoria. 

La primera final del dia està programada per a les 10:00 hores i enfrontarà l’equip local, Benifallim, contra San Vicent. Benifallim és un clàssic de la Perxa, que després d’unes temporades torna a estar en les finals, mentre que San Vicent arriba per primera vegada a la final. El treball dels últims anys en aquest club de l’Alacantí pot començar a donar-los fruits. Aquesta final no té un pronòstic clar, tot i que podem donar a Benifallim com a favorit, ja que juga al seu carrer habitual de joc on destaca el seu feridor Quelo, un dels millors de la modalitat. 

A continuació, també al matí, es jugarà la final de segona entre Sella i Mutxamel. Sella arriba a la final d’aquesta categoria per tercera temporada consecutiva. En les dues anteriors va perdre contra equips molt potents. En esta edició la final es preveu molt igualada tot i que en la fase regular van ser els de La Marina els que van guanyar les dues partides. El Club de Mutxamel continua amb la seua progressió i aconsegueix arribar a la final de perxa amb un equip jove i amb molt de futur. Una final per a no perdre’s i que servirà d’aperitiu a la gran final de primera.

A la vesprada, arribarà el plat fort. Sella contra Benimagrell. Es repeteix la final de perxa de la passada temporada i la final de Llargues d’aquesta temporada. En ambdues va ser Sella qui es va alçar amb el triomf. Benimagrell arriba a la tercera final consecutiva en primera de perxa i vol que siga la definitiva. Es troba en un grandíssim moment de forma i a la fase regular ja va quedar primer classificat. Per la seua part, El Club de Pilota Sella és un dels clubs més destacats de la Perxa amb 6 títols i també ho donarà tot per intentar guanyar aquesta final, ja que molts dels membres del seu equip no han jugat mai la final de primera.

La localitat de Benifallim, al cor de les comarques centrals, tornarà a gaudir de la Perxa amb un gran dia de Pilota.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article