Fem Pilota - Capçalera

Soro III continua sent el Rei de l’escala i corda

Escala i Corda

PilotaVeu/Montcada.

L’actual campió ha aconseguit revalidar el títol imposant-se a Fageca a la Ciutat de la Pilota de Montcada. Davant la presència d’un nombrós públic, la partida ha començat amb Quico al dau i, tot i que Fageca s’ha endut els dos primers quinzes de la partida, poc ha pogut fer enfront d'un campió molt concentrat que des d’un primer moment ha imposat el seu joc, molt segur des del dau i defensant-se de les envestides d’un lluitador Fageca, que en cap moment ha abaixat els braços. Al remat, 60 per 30 per a Soro III que domina el panorama dels últims anys de l’escala i corda amb 3 campionats de manera consecutiva, i aconsegueix així el Fris Grec.
 
Fageca i Soro II durant la presentació de la Final. Fotografia Lluís Llapissera

 

Comentaris

aficionat2
8.

D'acord, disculpa si t'ofés i no li peguem més voltes. Tant de bò que algún dia hagen diners i suport institucional com per a fer controls als jugadors com es fan en altres esports professionals. Serà la millor senyal de que per fi es prenen la pilota enserio. Mentre tant, en la meua opinió este tipus de comentaris -constructius o no- són inadeqüats en els temps tan roïns que corren per al nostre esport. Salutacions i visca la pilota valenciana

norte
7.
Qué tiene que ver mi comentario con la marginalidad de la pilota valenciana dentro del propio País Valencià y sus instituciones? Qué pasa que porque en el tenis o en el ciclismo se controle el dopaje y muevan mucho dinero ya son más profesionales que la pilota? El autocomplejo valenciano.
Soy gran aficionado a la pilota y piso mucho el trinquet, hablo de pilota y la intento promover.
No entiendo por qué coño escuece tanto mi comentario. Hacer que un deporte sea lo mas justo posible con sus profesionales no es destructivo.
aficionat2
6.

I per cert, enhorabona a Soro III per la victòria i a Fageca pel campionat que ha fet!!

aficionat
5.
Menys mal que no insinues res... un comentari desafortunat. No toca aci, prou davaluada està la pilota per les institucions i els mitjans de comunicació com per a començar a llançar comentaris gens constructius com aquest. Fan proves antidoping en la Formula 1 que tants diners ens van costar als valencians o en les carreres de rally de pseudoaficionats que ocupen pàgines de periòdics com el Información, on la pilota és poc més que una curiositat dels poblets?
Va... per l'amor de Déu, parle de pilota i no tant de doping!!!
norte
4.

No insinuo nada, es una simple sugerencia que no mancha el nombre de la pilota valenciana; es más, ensalzaria la nobleza y profesionalidad del deporte y sus jugadores.
Aquí hay un especio dedicado a poder comentar, y yo lo he hecho sin acusar a nadie de nada, simplemente es un aportación. Por lo tanto, no exijas pruebas ni mandes callar como si hubiera que tenerte en cuenta a tí para poder hacer un comentario constructivo. Y por supuesto, no callaré porque tú te ofendas.

Comenta aquest article