elmusa

El I Campionat 'A mà pilota' visita hui Piles

Raspall

PilotaVeu/La Safor.

Encara queda una partida eliminatòria del I Campionat 'A mà pilota', i es juga esta vesprada al Trinquet Municipal Siscar de Piles, on les formacions de Waldo i Moltó s’enfrontaran per aconseguir una plaça a les semifinals.

La vesprada l’obrirà a partir de les 16:30 una partida formada per tres jugadors locals que enfrontarà Nalda i Femenia contra Pau i Martin (d’Aielo) i, a continuació, Waldo i Xoto contra Moltó i Canari.

El guanyador d’esta partida s’enfrontarà en semifinals a la parella de Pepe i Coeter II el pròxim divendres 31 d’octubre, també al trinquet de Piles. Mentre que l’altra semifinal es jugarà el dimecres 29 al trinquet de Castelló de Rugat, i enfrontarà el trio de Moncho, Miravalles i Brisca contra l’equip de Ricard, Moro i Guillem, que passarien com a millor perdedor de les tres partides sempre i quant la parella que perda hui a Piles no faça val per a guanyar i acabe perdent la partida, ja que el trio capitanejat per Ricard va perdre iguals a 20 el passat dilluns a Benigànim. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article