Fem Pilota - Capçalera

Soro III: 'No faig cas dels pronòstics i respecte molt Fageca'

Escala i Corda

PilotaVeu.

El campió individual Soro III prepara la final de diumenge amb totes les precaucions, per més que és conscient que els pronòstics el donen com a favorit. “Els pronòstics -diu- són cosa de la gent i de la premsa, però les partides s'han de jugar, perquè cada una és diferent i hi pot passar de tot”.
 
I el campió afegeix que “la final es presenta molt renyida. Fageca arriba amb molta moral després de l'èxit que ha tingut en la lligueta de semifinals. Ha estat espectacular davant Puchol II i Miguel i serà un rival a tenir en compte i que cal respectar-lo molt”.
 
Soro III reconeix que “és cert que a Bellreguard li va guanyar en la primera partida de semifinals, però després l'he vist molt bé i amb molta confiança, per la qual cosa no em puc descuidar gens, ja que està en un gran moment de joc i amb una moral molt reforçada”.
 
Sobre les qualitats de l´aspirant, el campió diu també que “és evident que el seu joc va millor de carxot i a bot de braç, i que no serà fàcil llevar-li la pilota perquè entre a jugar així, perquè quan un jugador té habilitat per a jugar d´una forma determinada, no és fàcil evitar-ho. I el mateix deu passar al revés. Cadascú intentarà jugar les seus cartes i vore com li trenca el joc al contrari”.
 
Pel que fa al trinquet, Soro III assenyala que no creu que puga influir a favor de ningú. “Estem entrenant estos dies i crec que el resultat final  no dependrà per a res del trinquet”. El de Massamagrell diu que ha estat entrenant amb Pedro, Salva i Puchol II, segons el dia, i que la canxa no serà estranya per a cap dels dos finalistes. Com tampoc pensa que els nervis puguen influir. “Sempre hi ha tensió abans de començar, però al segon quinze ja t´oblides de tot i l´atenció està en el joc únicament”- diu Quico.
 
Respecte als feridors, Oltra o Pedrito, Soro afirma que “és indiferent. Els dos són molt bons i el que em toque vindrà bé. Jo si puc demanaré anar al dau al primer joc, que em preocupa més”.
 
I per últim, diu que a l'escala tindrà com a assessors la seua família, una nissaga de jugadors i trinqueters. “Estaran mon pare, els tios i el meu germà, a més del meu fisioterapeuta, Rubén. Confie amb tots ells”.

Paco Durà

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article