elmusa

Fageca: 'Soro III és el favorit, però eixiré a lluitar pel títol'

Escala i Corda

PilotaVeu. 
 
  Els dos protagonistes de la final del Campionat Individual d'Escala i Corda viuen les últimes hores de cara a la transcendental partida, amb il·lusió, però amb molta cautela. Sobretot, l'aspirant Fageca, que arriba per primera vegada a disputar el títol i que tindrà davant el campió dels darrers tres anys, Soro III.

Fageca, per tant, diu que la final es presenta per a ell “molt complicada, perquè tinc davant Soro III, un gran jugador que ha sigut campió en els tres anys anteriors i serà la cinquena vegada que disputa la final. I tot açò no és per casualitat, sinó fruit del treball i de la preparació d´un gran professional. Per tant, és el favorit per a guanyar la final, encara que jo eixiré amb molta il·lusió i ganes de guanyar”.

A favor del campió està també el precedent de fa un parell de setmanes, on s'enfrontaren en semifinals a Bellreguard i va resultar vencedor Soro III, 60-35. Al respecte, Fageca reconeix també que “eixe dia vaig lluitar molt fins a igualar a 30; però després vaig acusar el desgast físic i per això vaig cometre algunes errades en no tancar quinzes en jugades que ho podia haver fet. Això ho paguí amb la derrota”.

En canvi Fageca es va refer en la lligueta de semifinals, en què va guanyar dos rivals del nivell de Puchol II i Miguel. Per això, l'aspirant diu que “Puchol II i Miguel són dos grans jugadors i jo estic molt content del que he fet davant d'ells, per la qual cosa, passe el que passe en la final, estaré satisfet del meu paper. Són dos rivals potser més tècnics que Soro, però Quico té més pegada i condició física, per això la dificultat que té guanyar-li mà a mà”.

Fageca afegeix: “Soro resta per davant més que ningú i es prepara com el primer, com ho demostra dia a dia als trinquets. L'únic punt feble que tenia era l'esquerra i ara també ha millorat en eixa faceta, almenys per a defensar-se. Per tant, serà molt complicat guanyar-li si no té un mal dia”.

Respecte a la possible influència del trinquet en favor o en contra, diu que “el factor camp no crec que influïsca en el resultat. Els dos el coneixem per les poques partides que juguem allí, i els entrenaments que estem fent estos dies”. I pel que fa als nervis, també descarta que puga acusar res: “Al principi es notarà un poc l'ambient, però una vegada comença la partida et centres en el joc i no té perquè influir”.

Paco Durà

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article