Fem Pilota - Capçalera

Àlvaro: 'El trinquet de Vila-real és el meu preferit i espere que siga una gran partida'

Escala i Corda

PilotaVeu.

Àlvaro es mostra molt il·lusionat de cara a la disputa de demà, divendres, a les onze de la nit al trinquet de Vila-real, del Trofeu Diputació de Castelló. Forma trio amb Fèlix i Monrabal contra Genovés II, Raúl i Carlos.

Segons diu Àlvaro, “la partida estarà molt equilibrada, perquè sobre el paper són dos equips molt compensats i crec que les forces estaran molt igualades. Per tant, espere que es veja un bon espectacle i no crec que la diferència final siga molt gran. Es decidirà per poc”.

Pel que fa al seu paper individual, afirma, “és el trinquet on més a gust jugue. Per tant, tenint en compte que tinc dos companys que estan en un gran moment, espere el millor del resultat final, encara que ja dic que el resultat serà molt apretat”.

Sobre el tema que es jugue per la nit, Àlvaro declara: “Divendres per la nit és ideal per eixir a sopar i vore la partida. Almenys, la gent jove té més possibilitats d´anar, perquè a eixa hora no està treballant quasi ningú. I crec que el futur de la pilota passa en gran mesura per acomodar els horaris a la gent més jove”.

Paco Durà

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article