elmusa

Genovés II: 'El trinquet de Vila-real és molt pesat però lluitarem pel Trofeu'

Genovés II: 'El trinquet de Vila-real és molt pesat però lluitarem pel Trofeu Diputació de Castelló'

Escala i Corda

PilotaVeu.

Genovés II, que formarà trio amb Raúl i Carlos, confia molt en els seus companys. Iencara que la partida la veu “molt pesada i difícil, perquè el trinquet de Vila-real, amb només una galeria, exigeix molt d´esforç”, creu que el seu equip té possibilitats de guanyar el Trofeu Diputació de Castelló.

“Enfront -afegeix- tenim un trio de molta capacitat. Àlvaro juga molt a Vila-real i al seu costat tindrà dos jugadors de molta garantia i en gran moment de joc, com Fèlix i Monrabal. Però de tota manera eixirem a buscar la victòria. Jo em trobe cada dia més recuperat de les lesions i, com en les últimes partides vaig guanyant, vaig tenint més confiança”.

Per últim, José Cabanes assenyala que “jugar a les onze de la nit va un poc en contra del nostre descans, però és millor per a la gent i crec que així en podrà vindre més, ja que en els horaris tradicionals no pot perquè està treballant. La joventut és el futur de la pilota, com de tots els esports, i si els horaris van encaminats perquè puguen vindre al trinquet els joves, serà millor per a tots”.

Paco Durà

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article