Fem Pilota - Capçalera

L'equip de Moncho, Miravalles i Brisca arrasa a Castelló de Rugat

Raspall

PilotaVeu/Castelló de Rugat.
 
En la segona jornada del I Campionat 'A mà Pilota', el trio de Moncho, Miravalles i Brisca guanyà 25 a 0 el trio de Punxa, Josep i Borja, que durant tota la partida no van tenir opcions de sumarcap joc al seu marcador, en un mal dia per al trio capitanejat per Punxa qui diu adéu al campionat.

Mentre, l’equip de Moncho jugarà les semifinals contra Pepe i Coeter II el pròximdimecres 29 d’octubre al trinquet de Castelló de Rugat.

L’última partida que decidirà quin equip passa a les semifinals, es disputarà el pròxim dissabtedia 25 al trinquet de Piles, on s’enfrontaran dues parelles, Waldo i Xoto contra Moltó i Canari.El guanyador d’esta partida jugarà al millor perdedor de les tres partides per un lloc en la final, i de moment, l’equip que més opcions té és el de Ricard, Moro i Guillem.

Per altra banda al Macomunitat de la Safor s'enfrontaran el pròxim divendres a Piles els equips de Mario i Borja contra Jeffry i Jaume II i en la segona partida els trios de Cahveli, Dorin i Nestor contra Ian, Alberto i Tonet II.  

Comentaris

mekandeu villanueva de castelló
1.

el dia que vullgeu me la xue doble contra sensillo contra els arrasaors

Comenta aquest article