Fem Pilota - Capçalera

#finalindividualEiC, fem bullir les xarxes amb la final Individual

Escala i Corda

PilotaVeu.
 
El pròxim diumenge tenim una gran cita per als amants de la pilota valenciana. Al llarg de l'any hi ha un grapat de partides a les quals tots volem anar perquè són un autèntic espectacle. La final de l'Individual d'Escala i Corda és una d'elles.
 
Així i tot, no tothom podrà anar a Montcada a vore esta partida. Alguns la podran vore algunes hores després en diferit per la televisió. Però hui dia, la societat demanda informació actualitzada a través de les xarxes socials.
 
Els mitjans que normalment cobrim la pilota valenciana hem decidit anar tots a una. Volem que en Twitter, Facebook, Instagram... la pilota valenciana siga la protagonista, encara que siga per uns moments.
 
Per este motiu hem decidit etiquetar totes les nostres publicacions amb el hashtag #finalindividualEiC. Volem que qualsevol persona puga estar informada a l'instant en el mateix espai, on podrà llegir les diferents opinions i visions. També esperem que tots interactueu, que ens ajudeu a fer bullir Twitter amb dita etiqueta, que doneu les vostres opinions.
 
Potser fer de #finalindividualEiC trending topic siga un somni, però volem somiar junts i volem que somieu vosaltres també. Per eixe motiu, Frediesport, PilotaVeu i Escoladepilota vos convidem a fer ús d'esta etiqueta durant esta setmana, però sobretot, el pròxim diumenge.
 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article