elmusa

Partides intenses en la 2a jornada del Mancomunitat

Raspall

PilotaVeu/Oliva.

Molt bones les dues partides jugades a Oliva corresponents a la 2ª jornada del  XVII Trofeu de la Mancomunitat de Municpis de la Safor.
 
En la primera partida, l’equip roig de Caxu i Sidahmed 20; Jeffry i Ricardet, que substituïa Jaume II per assumptes laborals, 25.
 
El blaus, al traure, van aconseguir el primer joc: Jeffry feia unes bones tretes i Ricardet rematava bé. Però a partir d’ací els rojos van ser clarament superiors i van aconseguir tres jocs consecutius; semblava que tot era dat i beneït: 15-5.
 
Però la reacció dels blaus va ser magnífica: Jeffry va recuperar la serenor, Ricardet rematava molt bé i van aconseguir tres jocs consecutius: 15-20.
 
Encara va haver una reacció dels rojos, des del dau, 20-20, però l’últim jocs se’l van endur els blaus després d’igualar a dos. Al remat 20-25 per a la parella de Jeffry i Ricardet.
 
 
Ricardet II

La segona partida va tindre un desenvolupament molt semblant, on Sergio i Roberto (rojos) van guanyar 25-15 Ian, Alberto i Tonet (blaus).
 
Els blaus van començar jugant molt bé, van aconseguir el primer joc des del traure i van fer Val - Net des del rest en el segon. Els rojos no aconseguien entrar en joc. Alberto exercia el seu mestratge i els alumnes avantatjats, Ian i Tonet, semblaven dos experts jugadors. Aconseguir el segon joc des del rest en un trinquet tan dauer com el d’Oliva i passar al traure hauria pogut ser la sentència definitiva. Però Sergio va millorar molt la treta i Roberto rematava tan bé que aconseguia fer els quinzes davant d’un trio, tasca gens fàcil: 5-5.
 
A partir d’ací, amb un joc molt brillant per part de tots, cada equip aconseguia el joc des del traure: 15-15.
 
Amb iguals a 15, i amb els blaus al traure, es va disputar el millor joc de la partida. Cada equip va fer dos voltes val, però finalment els rojos al tercer val van aconseguir el joc, que resultaria decisiu: 20-15. L’últim joc el van fer els rojos en quatre pilotades, que se sol dir: 25-15.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article