Fem Pilota - Capçalera

Vila-real es prepara per a la primera "Nit Màgica" de la Temporada

Escala i Corda

PilotaVeu/Vila-real.

El trinquet de Vila-real ho té tot a punt per a la primera "Nit Màgica" de la temporada. Serà este divendres, dia 24, amb motiu del 'Trofeu Diputació de Castelló' i s´enfrontaran a partir de les 23 hores dos trios de primeres figures: Àlvaro, Fèlix i Monrabal contra Genovés II, Raül i Carlos.

Sense dubte, un cartell immillorable, amb dos escaleters de primer nivell, que coneixen sobradament el trinquet de La Plana i on han oferit grans partides. El trinqueter, Pepe Mezquita, diu que "tant Àlvaro com Genovés II són dos figures que per si sols ens donen la il·lusió que serà un duel força important. I al costat d´ells estan els dos mitgers que més han destacat al llarg de l´estiu, i que es pot considerar que són els millors en estos moments. Així com els dos punters, Monrabal i Carlos, joves i en gran moment de joc".
 
 
Mezquita comenta també que es fa per la nit "perquè la gent més jove ho demana, ja que per raons de treball, a les vesprades ho tenen molt difícil per vindre al trinquet. Per tant, confie que hi acudisca molta gent i veja un gran espectacle que és del que es tracta".


 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article