Fem Pilota - Capçalera

Montcada decidirà el rei del "mà a mà"

Escala i Corda

PilotaVeu/València.

Ahir dimarts es va presentar a la seu de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport la final delXXIX Campionat Individual-President de la Generalitat que tindrà lloc el pròxim diumenge dia 26 al trinquet blau de Montcada.

Els aspirants al títol de campió individual 2014 seran Fageca, que després de brodar una gran temporada, guanyant la Lliga Professional i quedant subcampió de la Copa Diputació, vol que el colofó per al seu millor any siga guanyar també l’Individual d’Escala i Corda amb la seua primera final; i Soro III,  vigent campió i que amb aquesta final en seran ja cinc consecutives, i si guanya serà el seu tercer campionat del mà a mà.

Tots dos han deixat pel camí pilotaris especialistes del mà a mà com Álvaro, Miguel o Genovés II, i pareix ser que després de les emocionants semifinals, aquesta edició es pot considerar de les més igualades dels últims anys. Per tant, la gran final, encara que Soro té el paper de favorit, està molt oberta ja que el nivell de joc que ofereix Fageca assegurarà una final molt renyida que, de ben segur, farà vibrar els aficionats que es desplacen al trinquet de Montcada el diumenge.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article