Fem Pilota - Capçalera

Cada punt suposa molt en la 7ª jornada de l’Edicom de Galotxa

Galotxa

PilotaVeu.

En el Campionat Interpobles de Galotxa, trofeu Edicom, es disputaven aquest cap de setmana les partides corresponents a la 7a jornada. Cal tindre en compte que estan en la segona volta i cada punt pot decidir un descens o lluitar pel títol.

En el primer grup de la categoria absoluta, l’equip de Quart de les Valls jugava en casa contra la Mancomunitat de les Valls. Els visitants van aconseguir arrancar un punt molt valuós (70-55) per acostar-se als penúltims del grup i fer que l’equip de Quart haja de suar per consolidar-se com a líders del grup. Aquest punt, alhora, ha suposat un empat a punts amb Massalfassar que va véncer còmodament l’equip de Foios (70-25). Aleshores, tenim un empat a 13 entre aquests dos equips en el primer grup. L’equip de Borbotó es manté en tercera posició, tot i que descansava aquesta jornada.

El jove equip d’Albuixech es consolida com a cap del segon grup amb 13 punts després de derrotar l’equip de Montserrat (70-40). En la partida més transcendental de la jornada, degut a la disputa per la segona plaça, s’enfrontaven les formacions d’Alfarp i Beniparrell. Els de Beniparrell van aconseguir la victòria (55-70) no sense costar-los un punt que produeix un empat a 10 entre ambdós pobles. Meliana descansava aquesta jornada, però s’espera que done alguna sorpresa si volen mantenir la categoria. Continuen en l’última plaça. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article