Fem Pilota - Capçalera

Hui a Benigànim Moro contra Coeter II per obrir el I Campionat A Mà Pilota

Raspall

PilotaVeu.

 
La primera partida del Campionat A Mà Pilota comença hui mateix a Benigànim amb un plat fort: Coeter II contra Moro. Possiblement els millors punters dels últims temps s’enfronten a les 17.30, una vegada acabada la partida de juvenils que començarà a les 16.30.

Coeter II jugarà amb Pepe aquest campionat, i per la seua part Moro jugarà amb els germans Sentandreu: Ricard i Guillem.

El guanyador d’aquesta partida accedirà directament a la semifinal que es jugarà a Castelló de Rugat. El perdedor no estarà eliminat directament, però haurà de ser el millor dels perdedors de les tres partides si vol continuar viu al campionat. Així, podem preveure que les partides de la primera jornada del campionat estaran renyides fins  l’últim moment.

La segona partida enfrontarà  Punxa, Josep i Borja contra Moncho, Miravalles i Brisca el dia 22  al  trinquet de Castelló de Rugat.

L’última partida eliminatòria es jugarà al trinquet de Piles el dissabte 25 d’octubre i enfrontarà Waldo i Xoto contra Moltó i Canari.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article