Fem Pilota - Capçalera

Benimagrell i Sella A ja planifiquen la final de Perxa de Benifallim

Ratlles

PilotaVeu.

No hi ha hagut sorpreses en aquesta darrera jornada i els equips de Sella A i Benimagrell s’han classificat per a la final de Benifallim.
 
A Sella, la partida ha estat molt competida entre els dos equips de Sella A i Sella B des del principi al final. Un marcador molt igualat i els dos equips que posaven totes les forces i ganes possibles per poder ser a la final de Benifallim. El joc ha estat favorable sempre a l’equip de Sella A que posava més coneixement a l’hora de fer i jugar les ratlles. Així i tot no hi ha hagut mai una diferència de més de dos jocs. Fins el seté joc, ha anat Sella per davant i a partir d’ací, han abaixat la concentració i ha acabat guanyant Sella B 10 a 8. Per tant, per diferència de jocs de l’anada, Sella A passa a la final. I ja és el segon any que aquest equip arriba a una final.
 

Equips de Sella A i B

Respecte a la partida de Benimagrell, l’equip de Benimagrell ha demostrat que és un equip molt compenetrat on cadascú compleix amb la seua funció. Ha començat Murla fent el primer joc, però Benimagrell s’ha avançat en uns primers jocs molt disputats. Semblava que la partida anava a ser llarga i competida però Benimagrell ha fet els dos següents jocs molt fàcilment i encara que Murla ha fet el tercer, a partir d’ací Benimagrell s’ha distanciat i han arribat al seté joc que els donava el pas a la final. A partir d’ací ha estat una altra partida, els de Benimagrell ja eren finalistes i els de Murla s’han enfonsat. Resultat final de 10 a 4.
 
Per tant, el proper diumenge 2 de novembre, podrem veure una gran final a Benifallim entre les formacions de Sella A i Benimagrell que han demostrat al llarg de la lliga regular i en les  partides de semifinals un gran nivell de compenetració i de joc.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article