Fem Pilota - Capçalera

Soro III i Fageca a la final de l’Individual

Escala i Corda

PilotaVeu.

Hui es disputaven al trinquet Pelayo de València i al trinquet de Pedreguer les últimes partides de la lligueta de semifinals que decidien quins dos jugadors disputarien la final del campionat més important de l’any, l’Individual d’Escala i Corda.

Aquestes partides enfrontaven  Miguel  contra Fageca i  Soro III contra Puchol II respectivament i PilotaVeu s’ha desplaçat a aquests trinquets per realitzar un seguiment a l’instant. 

Al trinquet Pelayo, la partida ha sigut un festival per a Fageca que ha dominat Miguel, 60-15. Una victòria "sabatera" per a Fageca, ja que comencen aquestes partides en iguals a 15.

L’ímpetu de Fageca, entrant sempre a l’aire i a bot de braç ha sigut decisiu davant un Miguel que no ha sabut o no ha pogut contrarestar el seu rival. Des del dau Miguel mai li ha llevat la pilota a Fageca del seu bot de braç i a mesura que avançava la partida, creixia més la superioritat del jugador de Valencia, que ja va avisar a Guadassuar davant Puchol II del que era capaç.

En la partida de Pedreguer les forces han estat més igualades i s’ha vist una gran partida de principi a fi entre  Soro III i Puchol II, que ha guanyat finalment Soro per dos jocs 60-50. Cal destacar el coratge de Puchol II que tot i estar eliminat abans de finalitzar la partida ha intentat en tot moment guanyar-la.

Aquests resultats classifiquen a Soro III i Fageca per a la gran final del pròxim diumenge dia 26 a la ciutat de la Pilota de Montcada, on segur que podrem viure una lluita trepidant entre aquests dos dignes finalistes.
 Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article