elmusa

Nova Edició del Trofeu Mancomunitat de la Safor de Raspall

Raspall

PilotaVeu/Oliva.
 
Passat l'estiu i vinguda la tardor, com sempre, arriba al món del raspall un prestigiós campionat com és el Trofeu Mancomunitat de la Safor.
 
La Safor, rovell de l'ou de la modalitat del raspall, no podia deixar de donar suport al nostre esport autòcton, i en aquest 2014 comptem ja amb la XVII edició d'aquest trofeu.
 
Aquesta edició ve marcada per la situació d'inestabilitat que viu el raspall, no obstant açò, el campionat s'ha confeccionat sense els 13 jugadors que pertanyen a A Mà Pilota, i tot i això s'ha fet un cartell d'allò més interessant on la gent jove és la protagonista, però no els jugadors saforencs, ja que sols hi ha tres jugadors de la comarca que el disputaran.
 
Es faran dos trofeus paral·lels, un de promeses i l'altre de professionals, i les partides es disputaran a Xeraco, Piles, Oliva i les finals el dia 16 de novembre a  Bellreguard.
 
Els jugadors del trofeu de promeses seran: Mario i Borja, Ferràn i Sagasta, Caxu i Sidahmed, Jeffry i Jaume II. En el de professionals el jugaran: Chaveli II, Dorín i Nèstor; Jordi, Sanchis i Leandro; Sergio i Roberto, Ian, Alberto i Tonet II.
 
Una edició, aquesta, la número XVII, que es presenta com a mínim emocionant, ja que la joventut és sinònim d'il·lusió, i ganes, a aquests jugadors d'aconseguir la victòria, sense dubte, que no els en falten.
 
Ja aquest diumenge tenim la primera cita al trinquet de Xeraco, amb una primera partida: Mario i Borja contra Ferran i Sagasta (10:30h) i després els professionals amb Chaveli II, Dorín i Nèstor contra Jordi, Sanchis i Leandro III.
 
Per tant, no dubteu en apropar-vos a la Safor aquestes setmanes, gaudir de la bona gastronomia de la zona i de la modalitat que és la reina en aquestes terres. Bon clima, bona pilota i bon menjar, alguna excusa per no anar?
 

Cartell del XXIX Trofeu Mancomunitat de la Safor de Raspall
 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article