Fem Pilota - Capçalera

I Campionat de Raspall A Mà Pilota

Raspall

PilotaVeu.

L’empresa A Mà Pilota ha creat el seu propi Campionat amb els millors jugadors del món del raspall. Començarà el 22 d'octubre a Castelló de Rugat i finalitzarà el 2 de novembre a Dénia.

El campionat el disputaran un total de sis equips formats pels millors jugadors de l’especialitat i que actualment pertanyen a A Mà Pilota.

La primera partida a Benigànim enfrontarà la parella composada per Pepe i Coeter contra el trio Ricard, Moro i Guillem.

La segona partida es jugarà el dimecres dia 22 al trinquet de Castelló de Rugat, que enfrontarà  dos trios, Punxa, Josep i Borja contra Moncho, Miravalles i Brisca.

La tercera i última partida eliminatòria es jugarà al trinquet  de Piles el dissabte 25 d’octubre i enfrontarà dues parelles, Waldo i Xoto contra Moltó i Canari.

Les semifinals tindran lloc al trinquet de Castelló de Rugat el 29 d’octubre i al trinquet de Piles el divendres 31. Les semifinals les jugaran els tres equips guanyadors de les seues respectives partides i el millor perdedor de les tres partides.

La gran final es jugarà el pròxim diumenge 2 de novembre al trinquet de Dénia a partir de les 11 del matí. Destacar que  abans de cada partida de professionals es jugarà una partida de juvenils a partir de les 16:30.
 

I Campionat de Raspall A Mà Pilota
 


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article