Fem Pilota - Capçalera

El Club de Pilota Valenciana Borriana ret homenatge a Gustavo Escrig

L'assemblea anual va triar nou equip directiu amb Juan Rubert al capdavant

Participa

Dissabte passat 11 d'octubre es va celebrar l'assemblea anual de socis del Club de Pilota Valenciana Borriana que va servir per a constituir el nou equip directiu del club i també per a homenatjar a Gustavo Escrig, president del club durant els deu últims anys.

El primer punt de l'ordre del dia va ser la presentació de la nova junta directiva liderada per Juan Rubert com a president, Vicente Traver com a vicepresident, Cristian Castelló com a secretari, Antonio Roig com a tresorer i Román Turrión, Juanjo Ferrandis, Paco Isach i Paco Puchol en qualitat de vocals.

En l'assemblea de van debatre i van proposar diferents accions per a promoure la pràctica de la pilota valenciana en les modalitats d'escala i *corda i *frontó així com de *frontenis, secció que està integrada en el propi club. En pròximes dates es reprendrà l'activitat en l´escola de pilota, dins dels programes municipals de escoles esportives, i començaran els diferents campionats locals tant en el Trinquet Municipal Batiste Viñes com al frontó Municipal Sant Blai.

Finalment, es va retre homenatge a Gustavo Escrig, qui ha presidit el club en els últims deu anys, amb el lliurament d'una placa commemorativa en presència del regidor d'esports Juan Fuster. Tant el president actual com l'expresident van pronunciar emotives paraules en honor de l'esport de la pilota i del gran ambient que s'ha viscut en la ciutat de Borriana ajuste a ell.
Per a tancar la jornada, es va degustar en un ambient festiu i de germanor una magnífica paella on es van recordar grans partides i, al mateix temps, els pilotaris es van emplaçar per als pròxims enfrontaments.
  
C.P.V.Borriana

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article