elmusa

Soro III guanya molt ajustat a Miguel

Escala i Corda

PilotaVeu/Massamagrell.
 
 
El vigent Campió Individual d´escala i corda, Soro III, quasi està classificat per a la final del Individual professional, després d´haver vençut esta vesprada a Miguel després de dos hores de lluita per 60-55.  

La bona actuació del jugador de Petrer ha posat al campió contra les cordes de forma inesperada, que s’ha mostrat irregular durant tota la partida.  

El marcador ha anat sempre molt renyit, guanyant tots dos els jocs de fer, fins a la igualada a 40. Miguel rendia molt bé front a un Soro desconegut i insegur. Després el campió ha reaccionat i ha tingut avantatge de 50-40 que pareixia anava a ser definitiu. Però no encertà el suficient i a més a més posa en perill la victòria, perquè amb la igualada a 55 i la pilota volent més a favor de Miguel, podria haver passat de tot.

Tot i això el campió ha trobat la serenitat necessària en l´últim joc des del dau per guanyar-lo en quatre pilotades i deixa forma deixant quasi sentenciat, a l’espera de la partida de demà entre Fageca i Puchol II, el pas a la final. 
 


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article