Fem Pilota - Capçalera

Partida de vida o mort a Massamagrell

Escala i Corda

PilotaVeu/Massamagrell. 

La tercera partida de la lliga de semifinals del XXIX Campionat Individual Professional d’Escala i Corda – Trofeu Generalitat enfrontarà al trinquet de Massamagrell el jugador local i vigent campió d’aquest campionat Soro III i Miguel de Petrer. Si Soro guanya aquest enfrontament estarà classificat per a la gran final  ja que compta amb una victòria davant Fageca (60-35), mentre que Miguel ha de guanyar per a tindre esperances i ajustar molt més si cal la classificació.

El nostre col·laborador Paco Durà ens ha recollit les següents reflexions:
 
Soro III: “La semifinal davant Miguel no será fácil per a ningú”
 
El campió afirma que "una partida mà a màs mai és fácil. Sempre pot passar alguna cosa imprevista i en esta ocasió no deixarà de ser complicat per a tots dos. Tant Miguel com jo tenim suficient experiència perquè els nervis no influïsquen, però poden haver altres factors. En una partida així pot passar de tot. Jo estic content del que vaig fer davant Fageca però ara és una altra partida i només pense en esta. Ni va a influir la partida anterior ni pense que si guanye ja estaré en la final. Cal eixir a donar-ho tot i res més".

I respecte als feridors, que habitualment són Oltra i Pedrito, Soro no es decanta per ningú: "Els dos són molt competents -diu- i ja vorem què fem a l´hora d´elegir si és que la reballada ens ho permeteix".
 
Miguel: “Soro és el campió i tindrà més pressió”
 
Miguel reconeix que Soro III eixirà com a favorit, diu que "en una partida mà a mà, és molt incert fer cap tipus de pronòstic, ja que jugues tot sol i qualsevol imprevist et pot fer canviar les coses". I com a exemple recorda que "fa uns anys ja ens vam enfrontar en el Campionat Individual i jo tenia avantatge de 40-20. Però vaig patir una baixada de sucre en la sang i això em costà la derrota".

I respecte a la pressió que pot suposar per a Miguel, el fet que si perd quedarà ja fora de la competició, el jugador de Petrer, assenyala que " sóc conscient que és per a mi una partida complicada i en un trinquet que no em va massa bé, perquè allí dispute al llarg de l'any poques partides; però entenc que Soro tindrà més pressió, ja que és el campió i té més a perdre que jo. He arribat a semifinals i si perc no passa res. Eixiré a fer el que puga i estaré satisfet d´haver arribat. I si tinc la sort que m´isca una bona partida i el meu rival no tinga el dia, pot ser que li guanye, però serà molt difícil de totes formes".                                              

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article