elmusa

Benimagrell s'avança en la fase final de Lliga de Perxa

Benimagrell supera Murla a domicili en la primera de les dues partides de la fase final de la XXV Lliga a Perxa

Ratlles

PilotaVeu/Murla.

Tot i que la partida de la Lliga havia guanyat clarament Benimagrell, aquesta partida s’esperava disputada ja que l’equip de Murla jugava amb tot l’equip titular cosa que no havia passat en la lliga regular.

La partida s’inicia en un clar domini per part de l’equip local, encara que els quatre primers jocs es reparteixen. Murla format per  Manel, Salva, Marc, Raül i Sergio, arriba a tenir una diferència de 6 a 2 en el marcador. És un moment on semblava que l’equip de Murla anava a dominar tota la partida ja que Marc complia en escreix al dau i al rest i la resta de companys resolvien la seua funció sobradament.

Però, heus ací que l’equip de Benimagrell integrat per Mario, Héctor, Alberto, Raül i Paco no es deixa acovardir i mitjançant Mario comença la remuntada imparable. Són moments de nervis per part de l’equip local i d’ànims entre els jugadors de l’equip visitant. Cal també anomenar Paco que amb la seua ferida,  feia impossible que els de Murla pogueren alçar una pilota del dau. Els que al principi es veien superiors, ara són els que no troben la manera de fer front a les pilotades del contrincant. D’aquesta manera, Benimagrell va escurçant la diferència de jocs fins a passar per davant l’equip de Murla i aconseguir la victòria. Per tant, resultat final de Murla 6 Benimagrell 10.

Aquesta victòria fa que els de Benimagrell siguen clarament favorits de cara a la partida de tornada que es jugarà la setmana que ve al carrer de Benimagrell. Molt hauran de jugar els de Murla si volen aconseguir el triomf i el pas a l’anhelada final de Benifallim el cap de setmana del 2 de novembre.

Resultats de totes les partides de la fase final al següent enllaç

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article